Dulce a inspectat stadiul lucrărilor de pe unele șantiere ale Călărașiului!

Dulce a inspectat stadiul lucrărilor de pe unele șantiere ale Călărașiului!

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a inspectat, vineri, stadiul lucrărilor demarate în cadrul proiectelor privind execuție rețea canalizare pluvială și menajeră în Cartierul Măgureni, de introducere a rețelei de canalizare pluvială pe strada Locomotivei, respectiv de amenajare a Pieței Unirii (Piața Centrală), obiective finanțate prin împrumuturi bancare contractate în anii anteriori.

Am fost pe strada Locomotivei pentru că lucrurile nu mergeau bine. În urma sesizărilor venite de la cetățenii de acolo dar și a intemperiilor s-a mai surpat lucrarea aflată în execuţie şi a trebuit să iau nişte măsuri. Au început azi să tragă apa de pe unde se putea iar mâine (n.r sâmbătă) să niveleze, să mai bage piatră acolo unde s-a surpat că e timpul propice astfel încât să poată să circule lumea întrucât nu mai putea să mai iasă din casă. Lucrările sunt în grafic dar nu asta era problema. În Măgureni, am fost să evaluez stadiul lucrărilor. Au început să lucreze, avansează destul de rapid, lucrările sunt în grafic şi acolo şi sperăm să terminăm la timp. a declarat primarul Marius Dulce care a conchis La Piaţa Centrală, m-am deplasat să văd dacă au început să decofreze, să vedem în ce stadiu era betonul astfel încât să mergem mai departe. Trebuie să ținem cont și de nivelul temperaturilor ce se vor înregistra pe parcursul săptămânii viitoare. Vom monitoriza lucrările ce se vor efectua de către constructor, în astfel de condiții să le spunem vitrege. Şi aici lucrările sunt în grafic. Constructorul mai are la dispoziție peste un an de zile pentru finalizarea obiectivului.

Pe pagina personală de Facebook, Dulce a anunțat că “Am demarat și procedurile de modernizare a Bazarului Big. Terenul a fost eliberat de comercianți, urmând să ne apucăm de treabă și aici.”

Dulcelocomotivei

dulcepiatamare