D. Drăgulin: Folosirea prețului la apă într-o campanie mârșavă de denigrare a mea este menită să vă atragă atenția. Nu vă lăsați manipulați!

D. Drăgulin: Folosirea prețului la apă într-o campanie mârșavă de denigrare a mea este menită să vă atragă atenția. Nu vă lăsați manipulați!

Primarul municipiului Călăraşi, liberalul Dan Drăgulin a reacţionat miercuri seară pe Facebook susţinând prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală că a devenit deja subiectul unei campanii de denigrare în contextul ultimelor evenimente care au coincis cu revocarea Consiliului de Administraţie al SC Ecoaqua SA dar şi cu demiterea directorului general, Cezar Neagu.

“S-a dat start campaniei electorale... murdare! Sunt atacat direct într-un subiect sensibil pentru călărășeni, de aparatul de construit minciuni, pus să destabilizeze prin amenințări.

Dragi călărășeni,

Știu, am înțeles, subiectul operatorului regional de apă și canalizare EcoAqua SA este de interes. Folosirea prețului la apă într-o campanie mârșavă de denigrare a mea, personală, este menită să vă atragă atenția. Și cu siguranță v-au atras-o. Nu vă lăsați manipulați. Adevărul întotdeauna iese la iveală.” a scris pe Facebook Drăgulin care a arătat cu degetul şi spre Consiliul Judeţean, instituţie care în opinia sa stă de fapt în spatele acestei campanii de denigrare. “NU PERMIT instituției Consiliului Județean Călărași să mă denigreze public și le cer să demonstreze lucrurile de care mă acuză. Ca și până acum, nu voi polemiza cu oameni care fac o politică murdară.” a mai adăugat primarul Călăraşiului, Dan Drăgulin.