D. Drăgulin, Cetățean de Onoare post-mortem al municipiului Călărași

D. Drăgulin, Cetățean de Onoare post-mortem al municipiului Călărași

Începând de astăzi, fostul primar, Daniel Ștefan Drăgulin, a devenit cetățean de onoare post-mortem al municipiului Călărași. Consilierii locali au aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare, Proiectul de hotărâre privind conferirea titlului de “ Cetățean de onoare” post-mortem al municipiului Călărași domnului ing. Daniel Ștefan Drăgulin, inițiat de noul primar, Marius Dulce.

Născut pe 5 august 1961 în localitatea Dragoș Vodă, Dan Drăgulin s-a stins din viață pe 12 octombrie 2020 din cauza infectării cu coronavirus.

Primar al municipiului reședință de județ în perioada 2012-2020, Drăgulin a deținut și funcția de vicepreședinte al CJ Călărași în intervalul 2004-2012. Din primăvara anului 2017 ocupa funcția de președinte al PNL Călărași.

“În calitate sa de primar al municipiului Călărași, dl Daniel Ștefan Drăgulin a realizat multiple acțiuni în ceea ce privește dezvoltarea locală participând și coordonând grupurile de analiză și propuneri prin investiții finanțate atât din bugetul local cât și din fonduri naționale și europene nerambursabile.

În cele două mandate parcurse municipiul Călărași a accesat proiecte cu finanțare europeană în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, proiecte care odată implementate vor configura un nou municipiu, atractiv și îndeplinind multe cerințe astfel încât forța de muncă, atât cea existentă precum și cea în formare, să rămână în plan local, să fie aproape de familii și să aducă o contribuție valoroasă la îmbunătățirea vieții comunității călărășene.

Pentru întreaga activitate desfășurată în slujba comunității precum și din alte motive detaliate în recomandările atașate, propunem acordarea titlului de Cetățean de Onoare post – mortem al municipiului Călărași dl ing. Daniel Ștefan Drăgulin.” se arată în Referatul privind conferirea titlului de “Cetățean de Onoare” post-mortem al municipiului Călărași domnului ing. Daniel Ștefan Drăgulin

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.