Cuza Vodă | Străzi modernizate prin PNI Anghel Saligny

Cuza Vodă | Străzi modernizate prin PNI Anghel Saligny

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat astăzi 25 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 292.920.621,37 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemelor de alimentare cu apă, precum și extinderea rețelelor de canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 331, în valoare totală de 3.350.742.172,88 de lei.

Pe această listă figurează și Primăria Cuza Vodă cu proiectul “Modernizare drumuri de interes local în comuna Cuza Vodă”. Suma ce va fi alocată este de 15.430.009,92 lei (TVA inclus). Contribuția proprie a UAT Cuza Vodă este de 2.693.355,98 lei. Lungimea totală a drumurilor ce urmează să fie modernizate este de 8.348,2 metri după cum urmează:

Sat Călărașii Vechi: 3.528,01 m (Str. Principala tr.I, Str. Principala tr.II, Str. Eternității, Str. Băcanilor, Str. Belșugului, Str. Luceafărului)

Sat Cuza Vodă: 2.406,15 m (Str. Arpășenilor tr.I, Str. Arpășenilor tr.II, Str. Sf. Ioan Botezătorul tr.I, Str. Sf. Ioan Botezatorul tr.II)

Sat Ceacu: 2.414,46 m (Str. Bujorului tr.I, Str. Bujorului tr.II, str. Independenței, str. Victoriei, str. Libertății).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.