Comuna Grădiștea, în sărbătoare!

 Comuna Grădiștea, în sărbătoare!

Primăria și Consiliul Local al comunei Grădiștea vor organiza sâmbătă, 14 august Ziua Comunei, eveniment care va avea loc în cadrul stadionului “Nelu Baraitaru” din Grădiștea.

Începând cu ora 16.00 vor evolua pe scenă Emilia Ghinescu, Angela Rusu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii și Pepe. Organizatorii au mai anunțat pe o rețea de socializare că seara se va încheia cu un superb foc de artificii.

ziuacomuneigradistea

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.