Colanul de argint pentru AcoR – Filiala Călăraşi

Colanul de argint pentru AcoR – Filiala Călăraşi

În perioada 5-8 februarie se desfăşoară în Sala Grand Ballroom a Hotelului JW Marriott din București lucrările celei de-a 26-a sesiuni ordinare a Adunării generale a Asociației Comunelor din România precum și a Consiliului director.

Sunt prezenţi peste 350 de primari și reprezentanți ai comunelor din toate județele României, precum și reprezentanți ai Congresului Autorităților Locale din Republica Moldova (CALM), împreună cu invitați de rang înalt de la nivelul autorităților centrale care s-au arătat interesați să identifice cauzele ce determină decalajele dintre mediul rural și cel urban și stabilirea măsurilor ce se impun pentru diminuarea acestor discrepanțe.

AcoR – filiala judeţeană, reprezentată de președintele, Nicolae Pandea, primarul comunei Ștefan cel Mare, a primit Colanul de argint, ocupând locul 2 la nivel național în anul 2022, în semn de recunoaștere a meritelor pe baza activității filialei la nivel județean pe întregul an,

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a primit Colanul de aur al AcoR, distincție oferită şi Filialei Județene Vrancea a AcoR, reprezentată de președintele filialei, primarul comunei Bolotești, Fănică Popa. Colanul de bronz al ACoR a fost acordat președintelui Filialei Județene Neamț a ACoR și primarul comunei Bârgăuani, Petrică Șchiopu.

sursa foto www.ziarulamprenta.ro

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.