Chirnogi | Primarul Ștefan Ion, participant la Festivalul “Mămăliga”, ajuns la ed. XI

Chirnogi | Primarul Ștefan Ion, participant la Festivalul “Mămăliga”, ajuns la ed. XI

Localitatea Nova Cerna din Bulgaria a găzduit ediția a XI-a a Festivalului „Mămăliga”, eveniment folcloric și gastronomic.

Festivalul "Mămăliga" are ca scop promovarea și păstrarea bogatei noastre moșteniri culturale, precum și consolidarea legăturilor frumoase dintre românii și bulgarii de pe ambele maluri ale Dunării.

Eveniment dedicat tradițiilor, gastronomiei, cântecelor românești și bulgărești, Festivalul “Mămăliga” reprezintă o excelentă oportunitate întărire a relațiilor de prietenie dintre comunitățile noastre.

La festival a răspuns afirmativ invitației și primarul comunei Chirnogi, Ștefan Ion, însoțit de un grup de 30 persoane din localitate care au gătit 50 litri de ciorbă de pește, 35 kg de mămăligă, 30 kg de brânză cu smântână. Produsele gătite au fost degustate de juriu, de participanți, dovedindu-se a fi un adevărat deliciu.

festival2

festival3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.