Chirnogi | Primăria intenţionează să demareze investiţii privind modernizarea infrastructurii stradale şi pietonale

Chirnogi | Primăria intenţionează să demareze investiţii privind modernizarea infrastructurii stradale şi pietonale

La nivelul comunei Chirnogi, primarul Ion Ştefan intenţionează să demareze câteva proiecte privind reabilitarea şi modernizarea infrastructurii stradale şi pietonale, în valoare totală de circa 2,2 milioane lei.

În cadrul şedinţei ordinare din 17 mai, consilierii locali au adoptat printre altele, şi proiectele de hotărâri privind aprobarea documentaţiei tehnice a următoarelor obiective de investiţii:

- "Lucrări de reparaţii curente trotuare în lungul străzii Principale DN41 din comuna Chirnogi – Etapa a II-a (indicatorii tehnico – economici şi devizul estimativ de lucrări)”. Valoarea totală a investiţiei este de 280.613,16 lei (TVA inclus)

- "Lucrări de întreţinere şi reparaţii curente pe străzile Ciclop, Tinichigiilor, Morii şi Crinului”. Valoarea totală a proiectului este de 1.071.390,94 lei (TVA inclus)

- "Lucrări de îmbrăcăminţi bituminoase uşoare pe străzile Fluierului şi Speranţei”. Valoarea totală a investiţiei este de 820.349,66 lei (TVA inclus).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.