Chirnogi, parte a Zonei ITI Dunărea

Chirnogi, parte a Zonei ITI Dunărea

Primăria comunei Chirnogi, condusă de Ion Ștefan, și-a exprimat interesul, în vederea asocierii, cu privire la demararea procedurii de elaborare a unei strategii de dezvoltare teritorială integrată pentru ZONA ITI DUNĂREA TELEORMAN – GIURGIU – CĂLĂRAȘI, odată cu adoptarea pe 28 septembrie a Hotărârii de Consiliu Local.

Sunt vizate nu mai puțin de 36 de UAT-uri din cele 3 județe menționate, toate riverane Dunării. Din județul Teleorman sunt implicate în proiect 12 UAT-uri iar din județul Giurgiu, 14. Din județul Călărași, alături de Chirnogi vor mai face parte din viitoarea Asociație de Dezvoltare Intercomunitară ZONA ITI DUNĂREA TELEORMAN – GIURGIU – CĂLĂRAȘI, municipiul Oltenița și comunele Căscioarele, Ulmeni, Spanțov, Chiselet, Mânăstirea, Dorobanțu, Ciocănești și Grădiștea.

Activitățile ce urmează a fi dezvoltate în ZONA ITI DUNĂREA TELEORMAN – GIURGIU – CĂLĂRAȘI sunt: bioagricultura, piscicultura și acvacultura, activități portuare și de transport fluvial, construcții și reparații navale, turism local și internațional.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.