Chirnogi | Ion Ștefan: Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor de pe Strada Speranței pentru aprecierile primite

Chirnogi | Ion Ștefan: Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor de pe Strada Speranței pentru aprecierile primite

Primarul Ion Ștefan a anunțat joi, prin intermediul unui mesaj video postat pe pagina personală de Facebook, demararea lucrărilor de asfaltare a străzii Speranței, cea mai lungă din localitate. S-a turnat deja covorul asfaltic pe jumătate din stradă, iar astăzi urmează de turnat asfaltul și pe cealaltă jumătate. Investiția este finanțată de la bugetul local.

”Am terminat de reprofilat strada Speranței care e și cea mai lungă din cele 6 străzi pe care le asfaltăm cu finanțare asigurată de la bugetul local.

Strada cuprinde 3 tronsoane. S-a așezat stratul de piatră, s-a compact și turnăm un covor asfaltic.

Ne șinem de cuvânt iar promisiunile noastre pe zi ce trece devin fapte.

Deja jumătate din această stradă a fost asfaltată, urmează până vineri să primească și un covor de asfalt (...). E o mare diferență între o stradă pietruită și una asfaltată.

Vreau să mulțumesc tuturor locuitorilor de pe Strada Speranței pentru aprecierile primite. Au fost oameni care au fost inițial sceptici însă ulterior au devenit entuziasmați de ceea ce văd.

Terminăm cu strada Speranței, vom continua cu pista de biciclete, să punem covorul de asfalt pe jumătate din lungimea totală a drumului, după care, până la începutul lunii iunie să punem asfalt și pe străzile Cazanului și Gospodarilor. Vă promit că în perioada următoare toate străzile din localitatea noastră vor primi această îmbrăcăminte de asfalt pentru că așa meritați.”, a spus primarul Ion Ștefan care a continuat “Împreună cu colegii de la Salubritate am reușit în mare măsură să dăm o nouă înfățișare Centrului localității noastre. Am toaletat gazonul, am vopsit bordurile iar pe stâlpii de iluminat am reușit să punem și flori. Cum arată azi Centrul, așa vor arăta și alte sectoare din localitatea Chirnogi.”

Mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=sB0tM5jYbvM

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.