Chirnogi | Ion Ștefan: Programul "Masa Caldă" este în plină desfășurare

Chirnogi | Ion Ștefan: Programul "Masa Caldă" este în plină desfășurare

Primarul Ion Ștefan a anunțat joi că Programul “Masa Caldă” care vizează acordarea unui suport alimentar preșcolarilor și elevilor din comună este în plină desfășurare, în condiții normale.

„Dragi locuitori ai comunei Chirnogi!

Programul "Masa Caldă" programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolari și elevi este în plină desfășurare și la comuna Chirnogi, județul Călărași. În acest sens am vizitat Școala Gimnazială Nr. 3 Chirnogi precum și Localul Nr. 2 al acesteia și așa cum puteți vedea în materialul video de mai jos, totul se desfășoară în cele mai bune condiții. Administrația locală a comunei Chirnogi, în colaborare cu conducerea școlii gimnaziale va sprijini pe tot parcursul anului școlar 2023-2024 programul "Masa Caldă" astfel încât preșcolarii și elevii să primească zilnic acest suport alimentar.”, se arată în mesajul postat de primarul Ion Ștefan pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Chirnogi.

Mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=ADBMGbYjjVE

Guvernul României a adoptat în ședința din 28 septembrie, prin Ordonanță de Urgență, derularea în anul 2023, pe durata cursurilor corespunzătoare anului școlar 2023-2024, a Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolari și elevi din 450 de școli de stat.

Beneficiarii vor primi zilnic, gratuit, un suport alimentar constând într-o masă caldă sau într-un pachet alimentar (în cazul în care masa caldă nu poate fi asigurată), în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar, inclusiv TVA. Bugetul prevăzut pentru finanţarea programului-pilot în anul 2023 este de 195.000 mii lei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.