Chirnogi | Ion Ștefan: Încercăm să aducem o înfățișare nouă principalelor străzi din localitatea noastră

Chirnogi | Ion Ștefan: Încercăm să aducem o înfățișare nouă principalelor străzi din localitatea noastră

Școlile din localitatea Chirnogi întrunesc toate condițiile de funcționare optimă ceea ce conferă, siguranță și decență procesului de învățământ. Cel puțin așa susține primarul Ștefan Ion care a mai adăugat că localitatea pe care o conduce din toamna anului 2020 se află într-o continuă schimbare "în bine".

“Pe lângă faptul că ne-am străduit ca aceste școli din localitatea noastră să corespundă din toate punctele de vedere, facem tot posibilul să dăm un aspect cât mai plăcut și localității noastre.

Cele două școli cu personalitate juridică și a 3-a, mă refer la Școala Generală 2 întrunesc toate condițiile ca elevii să învețe la nivelul anului 2023, în sensul că toate au autorizațiile necesare, au grupuri sanitare corespuncătoare, sunt igienizate, sunt conforme.

Localitatea noastră e într-o continuă modificare, într-o continuă schimbare în bine. Ne străduim ca nu doar școlile să arate bine ci și drumurile și căile de acces spre școli.

Încercăm să aducem o înfățișare nouă principalelor străzi din localitatea noastră. Am refăcut marcajele, trecerile de pietoni astfel încât copiii, elevii, toți cei care participă la procesul de învățământ să fie în siguranță și să respectăm toate normele și normativele în vigoare.”, susține primarul Ion Ștefan.

Mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=-l0AXU8KcJI

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.