Chirnogi | Ion Ştefan: În perioada următoare ne gândim şi la alte transformări ale localităţii noastre

Chirnogi | Ion Ştefan: În perioada următoare ne gândim şi la alte transformări ale localităţii noastre

În mandatul primarului Ion Ştefan, comuna Chirnogi a intrat într-un amplu proces de modernizare. Pe agenda primarului Ştefan figurează două obiective majore care vor prinde contur în perioada următoare.

Este vorba de demararea lucrărilor privind modernizarea trotuarelor pe al doilea tronson de pe strada principală şi de construirea unui gard nou la cimitirul din deal.

„Nu ne oprim aici. În perioada următoare ne gândim şi la alte transformări ale localităţii noastre în sensul că infrastructura rutieră se va îmbunătăţi în mod constant. Vom demara lucrările la tronsonul al doilea de trotuare din strada pietruită până la ieşirea din localitate, la extremitatea cu comuna Căscioarele.”, a declarat primarul Ion Ştefan care a continuat „Vom încerca să finalizăm şi împrejmuirea cimitirului, o lucrare de anvergură. V-am informat anterior că vom continua aceste lucrări şi pe strada Cimitirului. Iată că promisiunile se adeveresc iar faptele încep să prindă contur. Acest gard este executat în proporţie de 50 şi sperăm că într-o săptămână, două să fie terminat, să punem şi porţile. Cimitirul din deal va fi în totalitate împrejmuit cu un gard din beton care va dăinui peste timp în localitatea noastră.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.