Chirnogi | Ion Ștefan: În Centrul localității noastre este, în continuu, un adevărat șantier

Chirnogi | Ion Ștefan: În Centrul localității noastre este, în continuu, un adevărat șantier

Zona centrală a comunei Chirnogi se află într-un amplu proces de modernizare, inițiat de primarul Ion Ștefan și echipa sa din cadrul Primăriei.

Bunăoară, în fața Dispensarului se lucrează la amenajarea unei parcări cu 8 locuri și a unui trotuar care va ajunge în dreptul Grădiniței, concomitant cu asfaltarea a circa 100 de metri din carosabilul care mărginește această unitate de învățământ.

“În Centrul localității noastre este, în continuu, un adevărat șantier. Am făcut un proiect iar în ultima perioadă am reușit să materializăm ceea ce ne-am propus. În fața Dispensarului, am reușit într-o anumită proporție să realizăm o parcare cu 7, 8 locuri pentru autoturisme. De asemenea, am reușit să amenajăm și un trotuar care în perioada următoare să se materializeze și prin asfaltarea a circa 100 de metri de stradă din Centrul localității până în dreptul transformatorului, acolo unde este și intrarea la Grădiniță, acest lucru facilitând într-o măsură mult mai bună intrarea copiilor la Grădiniță. Se vor evita astfel noroaiele și băltoacele ce se se strâmgeau pe această porțiune de stradă.”, susține primarul Ion Ștefan care a mai adăugat că lucrări de modernizare se desfășoară și în fața Complexului Comercial, lucrări care vizează reabilitarea unei parcări, amenajarea unui trotuar care face legătura și cu intrarea în Stadionul comunal precum și plantarea unor tei și montarea unor lămpi cu energie solară.

„Se poate observa că și în fața Complexului și în fosta parcare a Primăriei, am reușit să dăm o nouă înfățișare terenului. Am amenajat o parcare și un trotuar care în momentul de față aproape sunt în stare de funcționare. Acest trotuar se va întinde până la poarta Stadionului și va asigura o traversare mai bună a locuitorilor noștri către intrarea în stadion. În acest fel, evităm orice risc de accidente pe șoseaua Viilor. În fața Complexului Comercial vom planta și 10, 11 tei pe care-i vom aduce de la o pepinieră specializată. Chiar dacă e vară, eu sper ca ei să se prindă și să-și găsească locul în această zonă. Pe strada Viilor, în fața Complexului și a Dispensarului vom monta și 11 lămpi cu energie solară.”, a mai precizat primarul Ion Ștefan. Obiectivul său major este modernizarea reală a localității cu resurse proprii, utilizate în mod efficient, în deplină concordanță cu nevoile și solicitările exprimate de cetățeni. Sigur că investițiile demarcate nu sunt suficiente însă ele reprezintă o verigă important dintr-un plan mult mai amplu de modernizare a localității.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.