Chirnogi | Ion Ștefan: După strada Speranței, urmează asfaltarea străzilor Cazanului și Gospodarilor

Chirnogi | Ion Ștefan: După strada Speranței, urmează asfaltarea străzilor Cazanului și Gospodarilor

Primarul Ion Ștefan a prezentat astăzi un nou raport privind stadiul investițiilor demarate pentru modernizarea infrastructurii stradale. E vorba de proiecte finanțate atât din bugetul local cât și prin PNI Anghel Saligny.

“Continuăm să îmbunătățim infrastructura în comuna Chirnogi. Astăzi, 15 mai, vă aduc o altă veste îmbucurătoare. Urmează să terminăm investiția, să zic așa din banul public, la nivel de modernizare drumuri în comuna Chirnogi.

În discuțiile avute cu concetățenii de pe aceste străzi, aceștia s-au bucurat foarte tare. Urmează să lucrăm pe strada Speranței care e compusă din 3 segmente. Ne-am programat și cred că vom reuși dacă și vremea ne lasă să turnăm asfalt pe 2 tronsoane de pe strada Speranței pentru că au fost reprofilate, fiind adăugată și piatra compactată. (intersecția cu Str. Învățătorului până la intersecția cu Str. Cablului și de acolo până la intersecția cu Str. Agricultorilor). În altă zi, vom interveni și pe cel de-al 3 lea tronson, finalizând astfel întreaga lucrare.

Vă rog să aveți încredere și să mă girați și în continuare pentru că urmează să demarăm o investiție și dintr-un alt proiect, mult mai mare, finanțat prin PNI Anghel Saligny. Mi-am propus împreună cu constructorul, cu colegii mei din Primărie, să implementăm în 2, 3 săptămâni și alte lucruri frumoase prin PNI Anghel Saligny. Mă refer la alte 2 străzi: Cazanului și Gospodarilor.”, a declarat primarul PSD, Ion Ștefan care a continuat “

Ne străduim să demonstrăm că ceea ce am promis se transpune și în realitate. Nu ne vom opri aici și vom continua și cu alte lucruri frumoase. Mai precis cu pista de biciclete care va intra într-o altă etapă. În 2 sau 3 săptămâni, îmi propun ca măcar până la magazinul Profi, pista de biciclete cu o lungime de 3,4 km, să fie în stare funcțională.

Încă o dată, cer îngăduința dvs. să mă girați cu multă încredere pentru că în anii următori localitatea noastră se va schimba într-o proporție foarte mare și va fi din toate punctele de vedere mult mai atrăgătoare.”

Mai multe detalii aici https://www.youtube.com/watch?v=oUkYFHkDq9Q

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.