Chirnogi | Ion Ștefan: Am reușit cu eforturi proprii să modernizăm o fântână abandonată

Chirnogi | Ion Ștefan: Am reușit cu eforturi proprii să modernizăm o fântână abandonată

Pe lista lucrurilor "frumoase” și utile realizate până acum de primarul Ion Ștefan figurează și recondiționarea unei fântâni abandonate, situate la intersecția străzilor Romanilor și Pietruită, obiectiv care ar putea deveni un punct de atracție pentru generațiile prezente și viitoare din cadrul localității Chirnogi.

Investiția a fost realizată cu resurse proprii atât financiare cât și umane.

“Am reușit cu eforturi proprii împreună cu colectivul de lucrători din cadrul Primăriei să modernizăm o fântână abandonată, care era colmatată, plină de pet-uri și alte deșeuri. Această fântână are o adâncime de 10, 15 metri. Am reușit s-o recondiționăm și mai mult decât atât am reușit printr-o muncă susținută, îndârjită chiar, s-o aducem în stare de funcționare. Apa este potabilă. Am adus fântâna la cotele la care au construit-o, nu exagerez, străbunii noștri. Această fântână este situată la intersecția străzii Romanilor cu strada Pietruită. Sper să dăinuie cât mai mult!”, a precizat primarul comunei Chirnogi, Ion Ștefan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.