Chirnogi | Ion Ștefan: A fost o bucurie pentru noi toți să fim împreună

Chirnogi | Ion Ștefan: A fost o bucurie pentru noi toți să fim împreună

Primarul comunei Chirnogi, Ion Ștefan a fost alături de o parte din concetățenii săi participând la slujba oficiată de un sobor de preoți la biserica ce poartă hramul Sfântului Ierarh ”Nicolae” precum și la resfințirea troiței, renovată de curând. Cu acest prilej, domnia sa a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare.

“Dragi locuitori ai comunei Chirnogi! Am participat astăzi la o frumoasă slujbă oficiată de un sobor de preoți în comuna Chirnogi, la biserica ce poartă hramul Sfântului Ierarh ”Nicolae”.

Celebrăm astăzi o frumoasă sărbătoare, și anume ”Înălțarea Sfintei Cruci”, o sărbătoare importantă asemănătoare cu sărbătoarea Paștelui. Deasemeni am trăit un moment de bucurie intensă participând la re-sfințirea unei troițe amplasate în localitatea noastră, care a fost renovată și înfrumusețată substanțial.

Aici am participat împreună cu un sobor de 5 preoți și mulți enoriași din Comuna Chirnogi. A fost o bucurie pentru noi toți să fim împreună, să socializăm și să prețuim cum se cuvine această sărbătoare.

Vă doresc tuturor o zi de sărbătoare cu multă bucurie și pace!”, a fost mesajul transmis pe Facebook de primarul Ion Ștefan.

chirnogibiserica3

chirnogibiserica2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.