Chirnogi | Caravane oftalmologice și stomatologice pentru 80 de preșcolari și elevi

Chirnogi | Caravane oftalmologice și stomatologice pentru 80 de preșcolari și elevi

În cadrul proiectului AL-IN-Acțiuni Localizate și Incluziune, nu mai puțin de 80 de preșcolari și elevi din comuna Chirnogi au beneficiat de servicii medicale de oftalmologie și stomatologie. Proiectul AL-IN este finanțat din granturi SEE 2014-2020 de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

“În 4 etape, cei 80 de preșcolari și elevi din învățământul primar înscriși în proiect au beneficiat de caravane medicale oftalmologie și stomatologice, realizate în cadrul proiectului AL-IN - Acțiuni Localizate și INcluziune în comunități rome din județul Călărași, de Consiliul Judetean Călărași în parteneriat cu ACEDO și cu colaborarea strânsă dintre Primăria comunei Chirnogi și cele două Școli din localitate. Evident, mulțumim părinților și copiilor, echipei de proiect și Zânei Merciluță pentru medicii aduși în comunități! Proiectul AL-IN (PN1063) este finanțat din granturile SEE 2014-2020 de Fondul Român de Dezvoltare Socială, prin Programul Dezvoltare Locală.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Chirnogi. Un rol important în derularea cu succes a acestui proiect îl are primarul Ion Ștefan care a arătat de fiecare dată că este alături de toți cetățenii comunei.

STOMATOLOGIE2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.