Călărași | Trei noi locuri de joacă vor fi gata în această săptămână

Călărași | Trei noi locuri de joacă vor fi gata în această săptămână

Directorul tehnic din cadrul Primăriei Municipiului Călărași, Artur Dinu a dat asaigurări că în cursul acestei săptămâni se vor finaliza lucrările de amenajare a 3 noi locuri de joacă.

“La Măgureni, s-a turnat deja tartanul, se vor monta și echipamentele de joacă și undeva la începutul săptămânii, lucrările vor fi finalizate. Tot atunci și locul de joacă din cartierul Mircea Vodă. În Parcul Intim, s-au schimbat ansamblurile de joacă, urmează să se monteze și tartan pentru zonele de siguranță. Și aici, lucrările vor fi gata în cursul săptămânii viitoare.”, a declarat Artur Dinu în cadrul conferinței de presă desfăîșurată joia trecută, 30 mai.

locdejoacamagureni

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.