Călărași / Tratamente de deratizare în perioada 9-12 octombrie

Călărași / Tratamente de deratizare în perioada 9-12 octombrie

Prin prezentul vă aducem la cunoștință că Primăria municipiului Călărași va executa în perioada 09 – 12.10.2020, tratamente de deratizare în vederea eliminării populației de rozătoare de pe domeniul public, în intervalele orare 8.00 – 12.00 și 13.00 – 17.00.

​Tratamentele se vor aplica doar când condițiile atmosferice sunt favorabile, în caz contrar poate fi prelungită perioada (fapt ce va fi comunicat ulterior).

​Substanțele active ale produselor utilizate sunt: difenacoum, brodifacoum, bromadiolone, acestea fiind avizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională pentru Produse Biocide.

RECOMANDĂRI POPULAȚIE:

Evitați să circulați în preajma locației unde se face tratament în perioada de timp și în intervalele orare mai sus menționate.

​MĂSURI DE PRIM AJUTOR:

-În caz de ingerare, antidotul este vitamina K și K -Medicamentul trebuie administrat intravenal numai dacă apar alternări ale activității protrombinice și nu preventiv.

-În caz de contact cu pielea – spălați imediat zona afectată cu multă apă și săpun.

Sursa Facebook Primăria Municipiului Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.