Călăraşi / Municipiul a rămas fără un viceprimar. Cine l-ar putea înlocui pe Dragoş Coman

Călăraşi / Municipiul a rămas fără un viceprimar. Cine l-ar putea înlocui pe Dragoş Coman

Dragoş Coman a decis să-şi întrerupă activitatea de viceprimar optând pentru funcţia de secretar de stat pe probleme de sport în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului în care a şi fost numit luni, 13 ianuarie conform Deciziei publicate în Monitorul Oficial. În astfel de condiţii, prin plecarea sa în echipa guvernamentală a rămas vacant un post de viceprimar pe care liberalii intenţionează să-l păstreze în continuare. Liberalii au nevoie de un singur vot pentru a-şi trece opţiunea proprie!

Cel mai probabil, pe locul lăsat liber de Coman în Consiliul Local va urca Angelica Păun, aflată pe poziţia a 14 a în lista propusă în vara anului 2016 de către PNL.

Pentru funcţia de viceprimar, la bursa zvonurilor primul nume vehiculat la finele anului trecut a fost cel al lui Cătălin Kostelnik, un apropiat al celuilalt viceprimar, Viorel Ivanciu, şeful PNL Călăraşi.

Tot la finele anului trecut, primarul Drăgulin a purtat câteva discuţii şi cu Mircea Buzea şi n-ar fi exclus ca până la urmă postul să revină consilierului de la PDS. Ceea ce ar însemna că oficial şi Partidul Dreptăţii Social, reprezentat în Consiliu Local de 3 consilieri intră la guvernare locală.

Lista de candidaţi propusă de PNL Călăraşi pentru Consiliul Local:...14Angelica Păun; 15. Elena Constantin; 16. Mihăiţă Dumitrache; 17. Ion Şerban; 18. Vasile Selea; 19. Florin Enache; 20. Adrian Nica; 21. Adrian Bută