Călăraşi / 22 de angajaţi ai SC Ecoaqua sunt autoizolați la locul de muncă

Călăraşi / 22 de angajaţi ai SC Ecoaqua sunt autoizolați la locul de muncă

Primăria municipiului Călăraşi anunţă pe pagina oficială de Facebook că s-a implicat în susţinerea celor 22 de angajaţi ai operatorului de apă-canal, SC Ecoaqua SA Călăraşi, aflaţi în autoizolare la locul de muncă pentru continuitatea serviciului de furnizare a apei potabile la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ. La apelul lansat de primarul Dan Drăgulin, compania ALTEX a donat aparate electrocasnice și televizoare, pentru toate punctele de izolare ale EcoAqua, de pe toată aria de operare.

“22 de lucrători EcoAqua – Sucursala Călărași sunt autoizolați la locul de muncă, pentru continuitatea serviciului de furnizare a apei potabile în municipiul Călărași. Este vorba de operatori ai sistemelor de tratare a apei și a stației de epurare ape uzate. Decizia a fost luată de conducerea societății și înseamnă desfășurarea tuturor activităților de operare, odihnă și repaus într-o singură incintă pe o perioadă de 7 zile consecutive, fără posibilitatea părăsirii punctului de lucru.

Primăria Municipiului Călărași asigură finanțarea hranei pentru acești angajați, Liceul Auto a asigurat paturile, iar compania Altex a răspuns apelului primarului Daniel Ștefan Drăgulin și a donat aparate electrocasnice și televizoare, pentru toate punctele de izolare ale EcoAqua, de pe toată aria de operare.

Mulțumim, Altex Romania. Așteptăm și alte companii să se alăture în această perioadă comunității călărășene și nevoilor acesteia! Împreună putem trece mai ușor prin această criză!” se arată în mesajul postat pe Facebook.