Borcea | A fost predat amplasamentul pe care se va construi o sală de sport

Borcea | A fost predat amplasamentul pe care se va construi o sală de sport

Proiectul privind ”Construire și dotare sală de sport, strada Școlii, nr.35, sat Borcea, Comuna Borcea, județul Călărași” din Subprogramul “Săli de Sport”, finanțat de MDLPA, prin CNI începe să prindă contur.

Vineri, primarul Aniel Nedelcu Pațurcă a anunțat pe contul personal de Facebook că “am făcut predarea amplasamentului la obiectivul de investiții "Construire și dotare sală de sport în comuna Borcea", proiect finanțat prin CNI.”

Amplasamentul are o suprafață de 25.425 mp iar suprafața de teren propusă spre amenajare și construire este de 9.200 mp. Sala de sport va avea 191 de locuri (din care 2 pentru persoane cu dizabilități) și va fi dotată cu spații tehnice aferente. Clădirea va avea un regim de înălțime P+1E.

În fața sălii de sport se va construi o parcare cu 10 locuri la care se adaugă 2 locuri parcare autobuze.

Investiția este estimată la 10.235.867,10 lei fără TVA (din care investiția de bază, 9.285.964,36 lei fără TVA) și va fi realizată de societatea Colen Impex din Ploiești care va asigura și proiectarea precum și asistența tehnică din partea proiectantului.

Conform HCL 24 / 25.06.2021 privind predarea către MDLPA prin CNI SA a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții "Construire și dotare sală de sport, str. Școlii, nr. 35, sat Borcea, comuna Borcea, județul Călărași”, Primăria va asigura de la bugetul local suma necesară pentru finanțarea cheltuielilor pentru servicii și lucrări în valoarea de 329.328,29 lei (TVA inclus)

Proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investitii: “Construire și dotare sală de sport, str. Școlii nr. 35, sat Borcea, comuna Borcea, județul Călărași". Valoarea estimată este de: 10.235.867,10 lei fără TVA, compusă din:

- cheltuieli pentru obținerea și amenajarea terenului: 246.401,37 lei

- cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică: 442.735,20 lei

- cheltuieli pentru investiția de bază: 9.285.964,36 lei;

- alte cheltuieli (organizare de șantier): 260.766,17 lei;

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.