5 august – Ziua comunei Independența

5 august – Ziua comunei Independența

Primarul Gabriel Rădulescu a anunțat pe o rețea de socializare că pe 5 august, Primăria și Consiliul Local vor organiza o serie de evenimente prilejuite de aniversarea Zilei Comunei Independența – 130 de ani de existență a localității.

În prima parte a zilei va avea loc lansarea cărții “Satul Coadele – O altă monografie”, scrisă de prof. Dumitru Niculae, o istorie în imagini și cuvinte.

Seara, organizatorii pun la cale un spectacol inedit în care vor concerta pe scena amplasată în centrul satului Independența: Ionuț Dolănescu, Anna Lesko (foto sus), Vali Vijelie (foto jos) și Georgel Nucă.

valivijelieconcert

satulcoadelemonografie

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.