V. Diaconu: În sfârșit, reușim să ținem ședințele de fond funciar

V. Diaconu: În sfârșit, reușim să ținem ședințele de fond funciar

Subprefectul, Virgiliu Diaconu, a anunțat joi că la nivelul Prefecturii Călărași și-a reluat activitatea Comisia Județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, imediat după ce în funcția de secretar general a fost instalat Emil Mușat. “În sfârșit, reușim să ținem ședințele de fond funciar, deoarece avem, în sfârșit, secretar general în persoana dlui Emil Mușat, un profesionist, om de administrație”, a declarat Diaconu care a dat asigurări că “în prima decadă a lunii septembrie vom reuși să ajungem la zi cu eliberarea tuturor titlurilor de proprietate.”

Comisia Județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Călărași a fost constituită în baza Ordinului Prefectului nr. 324 / 27 iulie 2022, având în componență 13 membri.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.