S. Vrăjitoru: Foarte puțini oameni au crezut în visul meu și în încăpățânarea mea de a face ca pasajul de la Drajna să fie posibil

S. Vrăjitoru: Foarte puțini oameni au crezut în visul meu și în încăpățânarea mea de a face ca pasajul de la Drajna să fie posibil

Secretar de stat în cadrul aparatului de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, Sorin Vrăjitoru este unul dintre promotorii proiectului privind construirea pasajului de la Drajna. În timpul mandatului de deputat, Vrăjitoru a supravegheat îndeaproape stadiul de implementare al proiectului.

“Foarte puțini oameni au crezut în visul meu și în încăpățânarea mea de a face ca pasajul de la Drajna să fie posibil. Și iată-l! Se ridică încet-încet!

Astăzi, am fost împreună cu Ministrul Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, să vedem stadiul lucrărilor. Sunt mulțumit că există și semnatura mea pentru un proiect atât de important. Așa arată o zi bună pentru mine! Cu satisfacția că am făcut într-adevăr ceva notabil pentru călărășenii mei.”, este mesajul transmis de Sorin Vrăjitoru pe pagina personală de Facebook după vizita de astăzi a ministrului Grindeanu la Drajna.

Contractul pentru pasajul de la Drajna, peste DN 3A Lehliu-Feteşti şi magistrala de cale ferată Bucureşti-Constanţa, a fost semnat în februarie 2021, un an mai târziu, mai exact pe 15 ianuarie 2022 fiind emis şi Ordinul de începere a lucrărilor care s-ar putea finaliza în decembrie, anul acesta.

Proiectul are o lungime de 2,7 km pe traseu nou, dintre care pasajul propriu-zis are o lungime de aproximativ 300 de metri.

Pasajul de la Drajna va fi parte integrantă a viitorului drum TransRegio (TR ISTER) Brăila-Slobozia-Călăraşi-Chiciu, de aproximativ 142 km, din care 35 de kilometri sunt pe teritoriul judeţului Ialomiţa.

Finanţarea pentru acest obiectiv de infrastructură este asigurată din fonduri europene, de 133 de milioane de lei cu TVA din cadrul POIM 2014-2020. Indicatorii tehnico-economici au fost aprobaţi prin Hotărâre de Guvern în 28 mai 2020.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.