S-a semnat protocolul privind elaborarea SF-ului și a documentației tehnice pentru Varianta de ocolire Călărași

S-a semnat protocolul privind elaborarea SF-ului și a documentației tehnice pentru Varianta de ocolire Călărași

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi pe pagina personală de Facebook, semnarea protocolului de colaborare dintre CNAIR și autoritățile locale din Călărași și Slobozia care vizează elaborarea Studiului de Fezabilitate și a documentației tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire și Proiectul Tehnic de execuție pentru Varianta de ocolire Călărași, respectiv Varianta de ocolire Slobozia. Aceste noi investiții finanțate din fonduri europene vor contribui nu doar la descongestionarea traficului rutier local ci și la dezvoltarea economiei locale.

“Descentralizarea proiectelor de infrastructură rutieră continuă!

CNAIR a semnat, astăzi, cu reprezentanții autorităților locale din Călărași și Slobozia mai multe protocoale de colaborare. În baza acestor documente vor fi elaborate și obținute:

- Studiul de Fezabilitate, documentația tehnică pentru Autorizația de Construire și și Proiectul Tehnic de Execuție pentru Varianta de ocolire Călărași.

- Studiul de Fezabilitate, documentația tehnică pentru Autorizația de Construire și Proiectul Tehnic de Execuție pentru Varianta de ocolire Slobozia.

Variantele de ocolire vor contribui atât la descongestionarea traficului rutier local, cât și la dezvoltarea economiei locale.”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.