Ion Găman, numit secretar de stat în cadrul MADR

 Ion Găman, numit secretar de stat în cadrul MADR

Începând de luni, 16 mai, Ion Găman ocupă funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale dup ce Decizia pentru numire a fost semnată de premierul Nicolae Ciucă şi publicată în Monitorul Oficial nr. 485.

Consilier judeţean, Găman a fost susţinut pentru ocuparea acestei funcţii de către organizaţia judeţeană PSD Călăraşi.

Ion Găman devine al 6 lea secretar de stat, din echipa ministrului Adrian Chesnoiu mai făcând parte Sorin Moise (PSD), Iulian Bucur (PSD), Aurel Simion (PNL), Costin Telehuz (PNL) şi Antal Barabasi (UDMR).

Poziția de subsecretar de stat este ocupată de către Cristian-Mihael Leonov.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.