Viceprimarul Liviu Coman, mandat în vederea exercitării atribuţiilor Municipiului în Adunărea Generală a ADI Ecomanagement Salubris

Viceprimarul Liviu Coman, mandat în vederea exercitării atribuţiilor Municipiului în Adunărea Generală a ADI Ecomanagement Salubris

Viceprimarul, Liviu Coman, a primit mandat special din partea Consiliului Local în vederea exercitării atribuţiilor Municipiului Călăraşi în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecomanagement Salubris.

„Prin adresa Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECOMANAGEMENT SALUBRIS, cu nr 22365/03.11.2021, este solicitată mandatarea reprezentantului Primărie municipiului Călărași privind votul în Adunarea generală, ca urmare a solicitării făcute de către societatea RER ECOLOGIC SERVICE BUCUREȘTI REBU S.A, operator pe raza UAT în baza contractului  de delegare a gestiunii activităților de colectare și transport al deșeurilor in zona 3 Călărași, nr. 34/2223/20.07.2017, privind:

- modificarea tarifului, pentru populația din mediul urban, de la 8,81 lei/persoană/lună fără TVA la 9,92 lei/ persoană/lună fără TVA,

- majorarea tarifului pentru fracția umedă, de la 424,99 lei fără TVA la  514,57 lei fără TVA, pentru agenți economici,

- reducerea tarifului pentru fracția uscată, de la 318,17 lei fără TVA la 303,45 lei fără TVA, pentru agenți economici.

Conform prevederilor art. 132: Comunele, oraşele şi municipiile sunt reprezentate de drept în adunările generale ale asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară şi în adunările generale ale operatorilor regionali şi locali de către primari. Primarii pot delega calitatea lor de reprezentanţi ai unităţilor administrativ-teritoriale în adunările generale viceprimarilor, administratorilor publici, precum şi oricăror alte persoane din aparatul de specialitate al primarului sau din cadrul unei instituţii publice de interes local”, precum şi cele ale art. 91 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ.

Pentru a evita eventualele disfuncţionalităţi în îndeplinirea obiectivelor Asociaţiei, este necesară mandatarea domnului Coman Liviu, în cel mai scurt timp conform adresei Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară ECOMANAGEMENT SALUBRIS, prin hotărâre a Consiliului Local Municipal Călăraşi, în vederea exercitării în Adunarea Generală a atribuţiilor municipiului Călăraşi prevăzute la art. 16 alin (2) şi (3), art. 20, 21, 22 din Statutul Asociaţiei de dezvoltare intercomunitară “ECOMANAGEMENT SALUBRIS”.”, se arată în Raportul de specialitate.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.