Predarea amplasamentului privind construirea unei săli de sport în incinta Şcolii Mihai Viteazul, aprobată de consilierii locali

Predarea amplasamentului privind construirea unei săli de sport în incinta Şcolii Mihai Viteazul, aprobată de consilierii locali

Convocaţi miercuri, 25 mai, în şedinţă ordinară, consilierii locali au adoptat printre altele şi Proiectul de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A., a amplasamentului situat în municipiul Călărași, str. Prel. București, nr. 12, județul Călărași și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect pilot - Sală de Educație Fizică Școlară cu titlul “Construire Sală de educație fizică școlară în municipiul Călărași, str. Prel. București, nr. 12, județul Călărași”

Suprafața de teren predată, în vederea realizării construcției, este de 1200 mp din totalul de 5213 mp, terenul fiind amplasat în incinta Şcolii gimnaziale Mihai Viteazul.

„Obiectul proiectului îl constituie construirea unei săli de educație fizică şcolară, conform unui proiect-pilot aprobat, având funcțiuni:

  • Principale – sala sport
  • Secundare – vestiare schimb
  • Conexe – circulații, grupuri sanitare, spatii tehnice

- În plan clădirea este formată din două dreptunghiuri alipite, ușor deplasate unul față de celălalt. În linii generale construcția se înscrie intr-un dreptunghi de dimensiuni 17 x 26.65 metri.

- regim de înălțime: P+supanta (parter inalt)

- H max cornişă: 4.90 m

- H max coamă: 6.40

- suprafaţa construită Sc: 388 mp

- suprafaţa desfăşurată Sd: 415 mp

Clădirea are o structură cu două nave, nava stânga (între axele A şi B), cu o deschidere de 9.30 metri, fiind destinată suprafeței de joc. Nava dreaptă (între axele B şi C), cu deschidere de 6.8 metri adăpostește spaţiile anexe.

Corpul anexelor este de înălțime mai joasă, fapt care este exploatat pentru a obţine panta inegală a şarpantei. Suprafaţa ocupată la sol este de 388 metri pătraţi, în timp ce aria desfăşurată este de 415 metri pătraţi (incluzând supanta). Volumul ocupat de clădire (calculat la interiorul anvelopantei) este de 1715 metri cubi. Înălţimea maximă (la coamă) este de 6.40 metri faţă de nivelul terenului (5.90 metri faţă de cota +/- 0,00).”, se arată în Raportul de specialitate.

Consiliul Local municipal va asigura finanţarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.) şi se obligă ca, după predarea amplasamentului şi a obiectivului realizat, să menţină destinaţia acestuia şi să îl întreţină pe o perioadă de minim 15 ani;

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.