Consilierii locali, convocaţi miercuri, 8 decembrie, în şedinţă extraordinară

Consilierii locali, convocaţi miercuri, 8 decembrie, în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, miercuri, 8.12.2021, ora 12.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp//SMS cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Direcţiei de Asistenţă Socială Călăraşi.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea înfiinţării Direcţiei Creşe, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului local Călăraşi, a Statului de funcţii, Organigramei şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare a acesteia.

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2021.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.