Călărași | Consiliul Local, convocat vineri, 8 septembrie, în ședință extraordinară. Vezi ordinea de zi!

Călărași | Consiliul Local, convocat vineri, 8 septembrie, în ședință extraordinară. Vezi ordinea de zi!

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, vineri, 8 septembrie 2023, ora 10.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:                          

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul „Integrated actions for biodiversity support and greenner cross border area - B-Green” precum și a indicatorilor tehnico-economici faza DALI.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul „Nature meets Urban – Green solution for a better life in Călărași and Knezha – U-Green - Hard” precum și a indicatorilor tehnico-economici faza DALI.
  3. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 138/04.05.2022 privind aprobarea cofinanțării investițiilor din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014-2020”, aferente Municipiului Călărași.
  4. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 127/19.04.2022 privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru proiectul” Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași și Ialomița, în perioada 2014-2020”, a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului și a indicatorilor tehnico-economici pentru Municipiul Călărași.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea predării de către Municipiul Călărași și a primirii de către S.C. ECOAQUA S.A. a bunurilor rezultate din investiţiile finanțate din bugetul local Călăraşi, în cadrul contractului de delegare a gestiunii serviciilor de apă și canalizare nr. 2476/29.10.2007, pentru obiectivul ”Rețea canalizare menajeră și pluvială Cartier Măgureni, municipiul Călărași ”.

                                        

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.