Călărași | Consiliul Local, convocat miercuri, 4 mai, în şedinţă extraordinară. Iată ordinea de zi!

 Călărași | Consiliul Local, convocat miercuri, 4 mai, în şedinţă extraordinară. Iată ordinea de zi!

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, miercuri, 04.05.2022, ora 12.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2022.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării investiţiilor din ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, în perioada 2014-2020”, aferente Municipiului Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.