Călărași | Consiliul Local, convocat miercuri, 16 august în ședință extraordinară!

Călărași | Consiliul Local, convocat miercuri, 16 august în ședință extraordinară!

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, miercuri, 16.08.2023, ora 13.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:                            

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, a statului de funcţii și a statului de personal ale Aparatului de specialitate al primarului.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, a statului de funcţii şi a statului de personal ale Direcţiei Poliţia Locală Călăraşi.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Serviciului Public Centrale Termice şi Administrare Fond Locativ Călăraşi.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Direcţiei de Asistenţă Socială Călăraşi.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Serviciului Public Pavaje Spaţii Verzi Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.