Călărași | Consilierii locali, convocați vineri, 7 octombrie, în ședință extraordinară

Călărași | Consilierii locali, convocați vineri, 7 octombrie, în ședință extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, vineri, 7 octombrie 2022, ora 12.00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 226/25.08.2022 privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul ,,Renovare energetică moderată a clădirilor publice - Autorităţi locale - Liceul Tehnologic Transporturi Auto Călăraşi (internat şi cantină)“.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.