Călăraşi | Consilierii locali, convocaţi astăzi în şedinţă extraordinară. Vezi ordinea de zi!

Călăraşi | Consilierii locali, convocaţi astăzi în şedinţă extraordinară. Vezi ordinea de zi!

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, marți, 6 septembrie, ora 12.00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp/SMS cu următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 130 din 21.04.2022 privind aprobarea depunerii proiectului cu titlul: “Renovare integrată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale - Blocul A13 Călăraşi”.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai documentației ,,Proiect tehnic pentru proiectul cu titlul „Realizare și modernizare în P.T. – sediul Politiei Locale”.

Primar,

Dulce Marius Grigore

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.