V. Iliuţă: Oameni buni, încercați să oferiți respect și ajutor celor care au nevoie și sunt sigur că vom ieși învingători din această luptă!

V. Iliuţă: Oameni buni, încercați să oferiți respect și ajutor celor care au nevoie și sunt sigur că vom ieși învingători din această luptă!

Vasile Iliuţă, a subliniat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, că în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi a intensificat dialogul cu cadrele medicale din cadrul spitalelor aflate în subordinea CJ pentru identificarea celor mai bune decizii în această perioadă extrem de dificilă în contextul pandemiei de coronavirus, anunţând că în cel mai scurt timp va fi achiziţionată şi aparatura medicală de maximă importanţă pentru secţiile ATI şi UPU. Pe de altă parte, Vasile Iliuţă a mai adăugat că împreună cu familia sa au donat cadrelor medicale greu încercate în această perioadă materiale de protecţie precum şi un aparat EKG BTL de ultimă generaţie.

“Pentru început vreau să felicit cadrele medicale pentru efortul depus în această perioadă. Nu este deloc ușor și nici nu va fi prea curând, vârful epidemic anunțându-se de către specialiști în perioada Paștelui. Am încredere că înțelegeți gravitatea acestei situații și că respectați recomandările noastre, ale autorităților.

Încă de la debutul crizei discut zilnic cu reprezentanții spitalelor aflate în subordinea Consiliului Județean Călărași și împreună luăm cele mai bune decizii pentru dumneavoastră.

În scurt timp vom achiziționa și aparatura medicală de maximă necesitate pentru secțiile ATI și UPU.  Asta fac zi de zi ca președinte de consiliu județean.

Ca om de afaceri, împreună cu familia mea, am donat tot ceea ce este de trebuință medicilor și asistenților: viziere, măști și mănuși.

Fiul meu, Claudiu, a achiziționat pentru Spitalul Județean Călărași un aparat EKG BTL, de ultimă generație, care are posibilitatea de upgrade cu sistemul combinat cardio-pulmonar doar prin conectarea pneumotahografului BTL. Un astfel de sistem poate înregistra și interpreta înregistrările EKG, precum și înregistrările spirometrice.” a susţinut pe Facebook Iliuţă care a mai adăugat că “În aceste zile am discutat și cu grupul de fermieri pe care l-am înființat în urmă cu mulți ani. Și de aici, salvatorii noștri vor primi sprijin.”

“Oameni buni, încercați să oferiți respect și ajutor celor care au nevoie și sunt sigur că vom ieși învingători din această luptă!” este mesajul transmis de Iliuţă tuturor călărăşenilor care pot oferi fie şi din puţinul lor un sprijin celor aflaţi în prima linie în bătălia cu virusul COVID – 19.

iliutadonatii1

iliutadonatii3

iliutadonatii2

iliutadonatii4