V. Iliuţă, o nouă donaţie de 3000 de măşti de protecţie pentru personalul sanitar

V. Iliuţă, o nouă donaţie de 3000 de măşti de protecţie pentru personalul sanitar

Preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă, a anunţat pe pagina personală de Facebook că a făcut o nouă donaţie, în nume propriu, de 3.000 de măşti de protecţie personalului sanitar de pe întreg cuprinsul judeţului, adăugând că luni, 6 aprilie, Consiliul Judeţean va finaliza procedura de achiziţie a aparaturii medicale pentru Unitatea de Primiri Urgenţe şi ATI din cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi

“Primesc continuu mesaje din toate colțurile județului. Atât de la oameni simpli, îngrijorați de ceea ce se întâmplă, cât și de la medicii din spitalele noastre. Cetățenilor le transmit să rămână în case și să respecte cu strictețe toate recomandările venite din partea autorităților. Personalului sanitar (medici, asistente, infirmiere, personal de curățenie, brancardieri) îi mulțumesc pentru efortul imens depus.

Nu doar prin cuvinte. Astăzi de dimineață le-am trimis din partea mea alte 3000 de măști de protecție.

Mâine, echipa mea din Consiliul Județean Călărași încheie și procedura de achiziție a aparaturii medicale pentru Spitalul Județean Călărași. Astfel, vom avea echipamente performante la Unitatea de Primiri Urgențe și pe Secția de Terapie Intensivă.

Prieteni, vă asigur de tot sprijinul meu, împreună vom reuși să trecem cu bine această situație fără precedent în țară și în lume.” a scris Iliuţă pe pagina de Facebook. 

ILIUTADONATIE5APRILIE2

ILIUTADONATIE5APRILIE3

ILUTADONATIE5APRILIE4