V. Iliuţă: Mai sunt mici lucrări de executat la podul de la Şoldanu – Radovanu

V. Iliuţă: Mai sunt mici lucrări de executat la podul de la Şoldanu – Radovanu

Proiectul “Modernizare Pod de trecere peste râul Argeș, km 23+000” din localitatea Şoldanu, finanţat integral din bugetul Judeţului, este aproape finalizat. Preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă spune că din punctul său de vedere podul este finalizat, rămânând însă de executat alte mici lucrări incluse în proiectul tehnic.

„Dacă mă întrebaţi pe mine podul de la Şoldanu – Radovanu este terminat. E pus şi covorul asfaltic. Mai sunt însă câteva lucrări cuprinse în proiectul tehnic de executat, cum ar fi balustradele pe care constructorul încă nu le-a realizat. Trebuie să aşteptăm să se finalizeze toate lucrările ca să-l recepţionăm. Astăzi, tot pe acele tuburi se traversează.”, a precizat şeful CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă.

Cu o lungime de 110 m, podul metalic face legătura între localităţile Şoldanu şi Radovanu prin intermediul drumului judeţean DJ 403. Investiţia în sumă de peste 6,7 milioane lei trebuia finalizată conform contractului de execuţie la 30 noiembrie 2021.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.