V. Iliuță: Le felicit pe toate doamnele din județ care au ales să se implice în administrație și politică!

V. Iliuță: Le felicit pe toate doamnele din județ care au ales să se implice în administrație și politică!

Conferința despre rolul femeii în societatea modernă, un eveniment organizat de Biblioteca Județeană Călărași, instituție subordonată Consiliului Județean Călărași, unde ne-a onorat cu prezența Romina Gingașu, fondatoarea "Red Woman Foundation".

Femeile sunt puternice, remarcabile și multe dintre ele excelează în domeniile în care activează. Ideea că femeile sunt bune doar la treburile casnice, familiale și că nu pot fi lideri este învechită! Avem nenumărate exemple de femei care au succes în afaceri, administrație, finanțe, sănătate sau în politică.

Una din femeile care se bucură de succes este fondatoarea Red Women Foundation, Romina Gingașu românca în vârstă de 31 de ani, născută în comuna Mănăstirea, județul Călărași, locul în care a trăit o mare parte din viață și care revine pe plaiurile călărășene foarte des.

“Am venit la Călărași ca o învingătoare! Vă pot spune că nu am fost un elev sau un student perfect, din contră, am fost o fire mai băiețoasă! Dar am avut ambiții foarte mari iar deciziile din viața mea le-am luat singură. Indiferent de poziția pe care o vrei în viață, cel mai important lucru pe care îl ai în viață este reputația. Orice ai face, trebuie să te gândești la reputația ta ca femeie, apoi la restul. Nu am cerut ajutor nimănui, dar am cerut sfaturi. Nu vreau să fiu dată drept exemplu, dar vreau ca femeile să înțeleagă că se poate”, a declarat Romina Gingașu în cadrul conferinței.

Președintele Consiliul Județean Călărași, Vasile Iliuță, prezent la eveniment, a discutat de exemplele de bune practici, bune practici pe care dorește să le aplice și în administrație, pornind de la educație, la implicarea socială cât și în eficientizarea actului administrativ. "Instrumentele de creștere a prezenței femeilor în politică sunt multiple, la fel și motivele pentru a face acest lucru. Este doar nevoie de voința de a declanșa și de a consolida această schimbare. Îi mulțumesc directoarei Ionela Georgiana Ichim pentru organizarea ireproșabilă a conferinței și a festivalului "E ziua ta, femeie!" și le felicit pe toate doamnele din județ care au ales să se implice în administrație și politică!”, a declarat președintele Vasile Iliuță.

sursa text și foto Facebook Consiliul Județean Călărași

conferinta2

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.