V. Iliuţă: În luna noiembrie, podul va fi finalizat

V. Iliuţă: În luna noiembrie, podul va fi finalizat

Preşedintele Consiliului Judeţean Vasile Iliuţă a dat asigurări că până la finele lunii noiembrie va fi finalizată investiţia în valoare de 6 milioane de lei, suportată integral de la bugetul Judeţului, privind construirea unui pod peste râul Argeş între localităţile Şoldanu şi Radovanu.

pod3

„Trecerea prin vad de la Șoldanu-Radovanu rămâne provocarea actualului meu mandat ca președinte al Consiliului Județean Călărași. Nimeni nu a crezut vreodată că tuburile de ciment, erodate de vâltoarea râului Argeș, și gunoaiele, care au ținut ani de zile loc de trecere peste apă, vor putea fi înlocuite cu stâlpi de pod adevărat. Lucrurile se întâmplă și se întâmplă cu o rapiditate pentru care constructorul merită toate felicitările noastre. În luna noiembrie 2021 podul va fi finalizat, valoarea investiției este de 6 milioane de lei, la ora actuală fiind realizat în proporție de 70%.”, este mesajul transmis pe pagina personală de Facebook de preşedintele Iliuţă.

podul2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.