V. Iliuță: Consiliul Județean are 20 de șantiere deschise în județ

V. Iliuță: Consiliul Județean are 20 de șantiere deschise în județ

Președintele Vasile Iliuță a declarat joi că în momentul de față Consiliul Județean supraveghează desfășurarea lucrărilor în 20 de șantiere deschise în tot județul, investițiile finanțate din fonduri europene, guvernamentale și proprii vizând domenii precum infrastructura, sănătatea, cultura și construirea de locuințe.

“Consiliul județean are în momentul de față 20 de șantiere deschise în județ, pe infrastructură, sănătate, cultură, locuințe. Din iunie am început verificările pe șantiere pe care le vom continua până în august. Vă vom informa în timp util în legătură cu vizitele pe care le vom face împreună cu specialiștii CJ pentru a verfica stadiul acestor lucrări., a declarat într-o conferință de presă susținută la sediul CJ Călărași Vasile Iliuță.

În acest sens la începutul săptămânii care tocmai se încheie au fost verificate lucrările demarcate la Spitalul Județean Călărași și la Casa Demetriade, fosta clădire a bibliotecii județene, monument istoric de o frumusețe arhitecturală aparte.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.