V. Iliuță: Am obținut autorizația să facem această lucrare de modernizare. M. Dulce: Nu ne oprim aici, avem proiecte comune!

V. Iliuță: Am obținut autorizația să facem această lucrare de modernizare. M. Dulce: Nu ne oprim aici, avem proiecte comune!

Se face! DJ 306 (drumul din incinta Siderca) sau calea de acces în municipiul Călărași, dinspre București, de pe DN3, intră de astăzi într-un amplu proces de modernizare, după ce Primăria Călărași a emis autorizația de construire pentru reabilitarea lui. Cel puțin așa susține președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, care a declarat că “SC Drumuri și Poduri SA a început azi lucrările la cel mai controversat dar și cel mai important drum din județul Călărași. E vorba de DJ 306, drum preluat de la lichidatorul Siderca. Am obținut autorizația să facem această lucrare de modernizare a acestui drum care va avea, în final, 4 benzi, pistă de biciclete și trotuar pentru pietoni a precizat Iliuță care a continuat “Cred că promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală încep să prindă contur. Conform contractului, termenul de finalizare a lucrărilor ar fi de 3 luni, dacă vremea ne va permite. Dacă nu, lucrările s-ar putea termina într-o jumătate de an.

Primarul Marius Dulce a declarat că a susținut din prima clipă deblocarea modernizării drumului, aflat într-o evidentă stare de degradare, menționând că municipalitatea va susține din bugetul propriu o parte din lucrări care se vor efectua pe o lungime de 865 de metri. Cealaltă parte, de 1,3 km va fi finanțată din bugetul Consiliului Județean. “Vreau să vă spun că așa cum am promis în campania electorală, asta am făcut. A doua zi după depunerea jurământului, am discutat cu colegii de la Urbanism și am identificat soluția prin care să autorizăm modenizarea aceastui drum. Din nefericire, administrația precedentă nu a vrut decât să stopeze dezvoltarea orașului. După cum vedeți, doar în echipă putem să facem lucruri care vizează dezvoltarea reală a municipiului. Nu ne oprim aici, avem proiecte comune. E limpede că trebuie să susținem împreună cu Consiliul Județean dezvoltarea orașului” a declarat primarul, Marius Dulce.

Lucrările de reabilitare și modernizare au fost sistate în august 2019 după ce Primăria Călărași a refuzat să emită autorizația de construire.

siderca4

siderca2

siderca3

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.