V. Iliuţă: Alte două drumuri județene au fost reabilitate și modernizate

V. Iliuţă: Alte două drumuri județene  au fost reabilitate și modernizate

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă a anunţat astăzi pe pagina personală de Facebook finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a două drumuri judeţene, în lungime totală de circa 62 de km. Proiectul a fost finanţat prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020 - Axa prioritară 6: Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională.

„Alte două drumuri județene au fost realibilitate și modernizate:

DJ402, km 0+000 – km 53+700, se desfășoară pe teritoriul localităților Curcani (DN4) – Luica – Nana – Solacolu – Fundulea (DN3) și Tămădău Mare (DN3) – Dârvari – Gostilele – Măriuța – limita județului Călărași.

DJ302, km 0+000 – km 15+365, se desfășoară pe teritoriul localităților Belciugatele (DN3) și Măriuța, județul Călărași.

Prin proiect am urmărit:

- Modernizarea și reabilitarea a 61,749 km de drumuri județene;

- Reducerea cu 40% a timpului de călătorie pe traseele modernizate și reabilitate prin proiect;

- Creşterea cu 15% a siguranţei circulaţiei pe drumurile județene respective;

- Creşterea traficului cu 15% pentru traficul de călători, la un an de la finalizarea implementării proiectului;

- Creşterea traficului cu 15% pentru traficul de marfă, la un an de la finalizarea implementării proiectului.

Indicatori:

- Populația deservită de o infrastructură secundară modernizată care asigură accesul la coridoarele TEN-T-persoane: 24.403 persoane

- Lungimea drumurilor județene reconstruite/modernizate conectate la TEN-T-km: 61,749 km

Valoarea totală a proiectului este de 128.868.255,92 lei, obiective finanțate prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020 - Axa prioritară 6: Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională.”, a scris Iliuţă pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.