V. Iliuță a inspectat stadiul lucrărilor derulate în cadrul proiectului de modernizare a DJ 311

V. Iliuță a inspectat stadiul lucrărilor derulate în cadrul proiectului de modernizare a DJ 311

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a inspectat joi stadiu lucrărilor demarate în cadrul proiectului finanțat prin PNI Anghel Saligny “Modernizarea drumului județean DJ 311, Arțari km 0+000 - Nicolae Bălcescu km 17+650". Valoarea investiției este cifrată la peste 100 de milioane de lei.

"Modernizarea drumului județean DJ 311, Arțari km 0+000 - Nicolae Bălcescu km 17+650", întâlnire de lucru.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță alături de administratorul public Bogdan Mihai dar și de angajații din cadrul aparatului de specialitate a verificat stadiul lucrărilor.

Oficialii CJ au discutat cu reprezentanţii constructorului despre graficul de execuţie şi lucrările care vor fi demarate în perioada imediat următoare.

Președintele Vasile Iliuță a menționat că una dintre prioritățile sale este o infrastructură rutieră de calitate, care poate duce la dezvoltarea județului.

Proiectul este finanțat prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", cu o valoare de 106.144.113,85 lei. Ordinul de începere a fost dat în data de 18.04.2023.”, se arată în mesajul postat astăzi pe pagina de Facebook a CJ Călărași.

modernizaredj2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.