Samoilă: Suntem în discuție cu toți constructorii să menținem șantierele în funcțiune

Samoilă: Suntem în discuție cu toți constructorii să menținem șantierele în funcțiune

Vicepreședintele Ion Samoilă a declarat joi că în acest moment situația privind investițiile derulate de Consiliul Județean nu e pusă în pericol, obiectivul fiind menținerea tuturor șantierelor demarate în funcțiune.

“Într-adevăr, situația investițiilor nu e pusă în pericol la acest moment. Așteptăm normele de aplicare la Instrucțiunea nr. 46/2022 pentru aprobarea Metodologiei privind aplicarea unor prevederi ale OUG nr. 19/2022 ca să putem să asigurăm în continuare finanțarea proiectelor pe care le avem în derulare. Constructorii au tot dreptul să vină cu ajustări pentru că prețurile au luat-o razna față de ceea ce au ofertat la momentul când au semnat contractele. Suntem în discuție cu toți constructorii să menținem șantierele în funcțiune, să atingem stadii fizice pentru că și aplicarea acestei ordonanțe e legată și de atingerea unor obiective propuse în funcție de graficul de execuție.”, a declarat Samoilă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.