Samoilă: Cu toate greutățile, investițiile în Călărași merg mai departe

Samoilă: Cu toate greutățile, investițiile în Călărași merg mai departe

Investițiile finanțate de Consiliul Județean continuă, în ciuda greutăților, a declarat vineri vicepreședintele Ion Samoilă care a trecut în revistă, succinct, stadiul lucrărilor de execuție.

În ceea ce privește activitatea Consiliului Județean, cu toate greutățile, investițiile în Călărași merg mai departe.

Podul de la Radovanu sperăm să-l finalizăm anul acesta. Am fost în zonă și doamna primar de la Radovanu se laudă p-acolo că dânsa a făcut podul. Important e să-l facem. O să mergem în zonă și împreună cu organizația noastră locală o să le spunem oamenilor că noi, Consiliul Județean, am avut inițiativa și am asigurat finanțarea ca să facem acest pod.

În continuare realizăm drumuri județene, atât pe PNDL cât și cu Societatea de Drumuri și Poduri. La aripa nouă a Spitalului Județean de Urgență lucrările sunt destul de avansate. La port se lucrează iar pe PNDL reabilităm DJ 402, DJ 403 și DJ 211., a spus Samoilă care a mai adăugat în listă și investițiile preconizate a se realiza prin intermediul Programului Național de Investiții Anghel Saligny. “În perspectivă, avem deja pregătite documentații pentru alte 7 DJ-uri. Ieri a fost aprobată și HCJ privind construirea unui pod peste brațul Borcea. Aceste lucrări le avem pregătite, suntem cu documentațiile avansate urmând să le depunem pe programul Anghel Saligny.”

„În ciuda greutăților, depunem toate eforturile să dezvoltăm județul Călărași chiar dacă opoziția locală, după cum ați văzut și în ultima ședință de CJ, votează întotdeauna împotriva oricăror Hotărâri de Consiliu Județean, ulterior acestea fiind atacate de Prefectură la instanța de contencios.”

Ion Samoilă, vicepreședinte CJ Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.