Remat SA, donaţie de 50 de mii de lei pentru Spitalul Judeţean. Firma GIP a donat viziere lucrate în atelierul propriu!

Remat SA, donaţie de 50 de mii de lei pentru Spitalul Judeţean. Firma GIP a donat viziere lucrate în atelierul propriu!

Consilul Judeţean Călăraşi a anunţat azi pe pagina oficială de Facebook că societatea Remat SA a donat suma de 50 de mii de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, suma urmând a fi folosită pentru achiziţionarea de echipamente de protecţie pentru personalul mediacl. „Prin contractul de sponsorizare nr. 7279 din data de 25.03.2020, REMAT SA Călărași a donat suma de 50.000 de lei Spitalului Județean Călărași. Donația va fi folosită pentru achiziționarea de echipamente de protecție atât de necesare personalului medical. Vă mulțumim!” se arată în mesajul postat pe Facebook.

donatiegip

Într-o altă postare, Consiliul Judeţean a mai susţinut că “Firma GIP SRL a donat viziere lucrate în atelierul propriu pentru cadrele medicale de pe secțiile: ATI, infecțioase, diabet, UPU, medicină legală, oncologie, geriatrie, ortopedie, medicină internă. Vă mulțumim!”

Începutul a fost dat. Cel mai probabil, lista cu societăţile călărăşene dispuse să sprijine Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi se va îmbogăţi curând. Faptele bune trebuie spuse!