Protocol de colaborare între CJ Călărași şi Raionul Hînceşti din Republica Moldova

Protocol de colaborare între CJ Călărași şi Raionul Hînceşti din Republica Moldova

O delegatie a judetului Călărași s-a deplasat la Hîncești pentru a pune bazele unui protocol de colaborare între judetul Călărași și Raionul Hîncești (Republica Moldova) pe multiple planuri: economie, sănătate, cultură și educație.

Consiliul Judeţean Călărași a răspuns invitației președintelui Consiliului Raional Hîncești, Iurie Levinschi de a vizita raionul Hîncești. Delegaţia oficială de la Călărași condusă de președintele Vasile Iliuță și vicepreședintele Ion Samoilă a avut ca scop identificarea oportunităţilor de colaborare bilaterală în relaţia Călărași-Hînceşti, atât între cele două unităţi administrativ-teritoriale cât şi între diferitele autorităţi şi instituţii publice dar și agenţi economici.

Programul a cuprins o serie de întâlniri ale delegaţiei călărășene cu manageri ai instituţiilor administrative care ar putea colabora, întâlniri cu conducătorii unor compartimente din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Raional cu atribuţii în domeniu, mese rotunde şi şedinţe de lucru cu reprezentanţi ai diferitelor instituţii publice.

S-a convenit ca oportunităţile de colaborare identificate pe parcursul vizitei precum şi modalităţile optime de cooperare să fie cuprinse într-un proiect al Protocolului de Colaborare între judeţul Călărași şi Raionul Hînceşti.

sursa text și foto Facebook Consiliul Județean Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.