Neînţelegeri? Nici vorbă! D. Ştefan: Continuăm să dialogăm! E. Grama: Avem, în continuare, punţi de comunicare!

daniel stefan si edi grama

Pentru o perioadă de timp, Daniel Ştefan şi Eduard Grama au lucrat împreună, primul în calitate de director, al doilea de director adjunct al Direcţiei Dezvoltare Regională şi Relaţii Externe din cadrul Consiliului Judeţean Călăraşi. Despre cei doi, în diverse rânduri, s-a afirmat că relaţiile profesionale n-ar fi fost întotdeauna de bun augur.

În ciuda faptului că a părăsit între timp instituţia, optând pentru o nouă carieră în cadrul ADR Sud Muntenia, Daniel Ştefan a rămas cu sufletul alături de Direcţia de Dezvoltare, de fostii săi colegi, continuând să colaboreze cu Eduard Grama în chestiunile de natură profesională. O dovadă în acest sens e chiar declaraţia pe care a făcut-o ex-directorul DDRRE, Daniel Ştefan, cel care a deţinut pentru o perioadă şi funcţia de administrator public al judeţului Călăraşi, pentru www.arenamedia.ro. „Am avut o colaborare bună cu Eduard Grama la nivelul Direcţiei de Dezvoltare. În ciuda faptului că a plecat din fruntea acelei direcţii, continuăm să dialogăm pe marginea proiectelor care vizează dezvoltarea judeţului. Sunt multe de făcut şi eu cred că Eduard Grama, un tânăr cu destule calităţi profesionale poate continua munca începută de mine în acea Direcţie. Are mult de lucru dar împreună cu colegii din Direcţie, cei mai mulţi dintre ei inimoşi şi bine pregătiţi pot dezvolta proiecte de anvergură mai ales în ceea ce priveşte infrastructura de drumuri. Îmi doresc să fie sprijinit de departamentele tehnic, financiar şi juridic din cadrul Consiliului Judeţean pentru a pune proiectele în practică. Sper să reuşească în tot ceea de şi-a propus în calitate de lider al Direcţiei de Dezvoltare”.

De partea cealaltă, şi Eduard Grama neagă existenţa vreunui „diferend” şi are chiar cuvinte de apreciere la adresa lui Daniel Ştefan despre care susţine că este un profesionist în tot ceea ce realizează, subliniind că, în continuare, există un dialog cu acesta în chestiuni care vizează implementarea proiectelor atât cu finanţare guvernamentală cât şi europeană de către Consiliul Judeţean. „Daniel Ştefan este un profesionist în tot ceea ce face. Şi-a pus amprenta pe multe din proiectele care au marcat în ultimii ani dezvoltarea acestui judeţ. A căpătat multă experienţă şi în funcţia pe care a deţinut-o de administrator public al judeţului. A ales un alt drum însă asta nu înseamnă că nu ţinem legătura, că nu ne sfătuim. Avem, în continuare, punţi de comunicare. Sunt convins că şi în cadrul ADR Sud Muntenia, Daniel Ştefan va avea rezultate foarte bune, în plan profesional.” a fost mesajul transmis de Grama prin intermediul www.arenamedia.ro.